rhy.fi
Tervetuloa Vihteljärven Metsästysseuran sivuille!

Tervehdys

Jahtikausi alkaa pääosin olla lopuillaan.

Viime vuoden metsästys hirvieläinten osalta sujui hyvin. Peuroja alueeltamme saatiin saaliiksi ennätysmäärä, yli 80 kpl. Peurakanta onkin vain jatkanut kasvuaan seuramme metsästysmailla tasaisen varmasti ja oletettavaa onkin, että tulevana syksynä lupamäärät tuskin vähenevät. Samoin kauriskanta on jatkanut kasvuaan. Hirvien määrä on pysynyt alueellamme tasaisen vakaana.

Vieraslajien ja majavan osalta jahti jatkuu vielä. Kannustankin metsästäjiämme erityisesti vieraslajien, supikoiran ja minkin, pyyntiin. Pienpetojen pyytäminen on myös oivaa riistanhoitotyötä. Majavakanta on alueellamme todella runsas, ja aiheuttaen paikoin jo vahinkoakin. Olkaa yhteydessä meihin metsästäjiin, jos majavat alkavat olla haitaksi.

Elämme erikoisia aikoja tällä hetkellä korona -viruksen myötä. Toivottavasti syksyllä jo helpottaa ja saadaan hirvieläintenmetsästys toteutettua suunnitelman mukaan.

Kilpailu- ja ampumatoiminta alkaa kesällä toivottavasti suunnitelmien mukaisesti, mutta seuraamme tämän osalta valtakunnallisia ohjeistuksia tapahtumista.

Kaikesta huolimatta, aurinkoista kevättä kaikille seuran jäsenille ja maanomistajille.

1.4.2020

Tero Mäenpää

Laskuri: 21781

Tämä sivusto on osa rhy.fi -palvelua